Sök
  • Maria Johansson

Let Go and Let God

Känner du ofta att du kämpar med saker? Det känns kanske som om du hela tiden trycker mot motvind för att ta dig framåt? Som att du knackar på dörren, och den inte öppnas.. men du fortsätter ändå. För du ser ingen annan väg framåt.


- Du har kanske satt ditt mål, och du tror att enda vägen till det målet är på det sätt du tänkt, att den dörren ska öppna sig bara du fortsätter lite till.

Men kanske är det just det. Att du står med blicken mot dörren. Istället för att släppa taget, och gå åt sidan en stund. Så att du kan se att bakom dig finns en annan dörr öppen.
Hur gör man då för att vända blicken från den stängda dörren fastän man ännu inte ser den öppna dörren? Hur mycket vågar vi tro och förlita oss på att vi är omhändertagna och att det finns en Gud (eller hur du vill säga det) som vet vad som är bäst för oss. För ibland står vi vid den stängda dörren och all vår energi går dit, för att vi inte släpper taget, och förlitar oss på att Gud guidar oss till den öppna dörren.


Det betyder inte att vi ger upp. Det betyder bara att vi ger upp kampen.

Vi ger upp kampen istället för att kämpa så mycket att vi tillslut förlorar oss själva.Hur gör vi då för att släppa taget?

Bestäm dig här och nu för att sluta kämpa med det du kämpar med. Ge upp kampen.Bestäm dig att inte "bråka" eller "vinna" i det du är i. Bara ge upp. - Ge upp. Ge dig själv gåvan att ge upp - att låta saker och ting lyftas från dig, så att du kan få plats för det nya. Låt saker och ting komma till dig. Istället för att du kämpande försöker ge dig själv det du längtar efter.Let go and let God.

59 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla