Sök
  • Maria Johansson

Höj volymen på det som är du


Ibland försöker vi förändra oss och anpassa oss efter situationer, möten och människor.

Vi kanske försöker visa upp våra styrkor ännu mer, och dölja våra svagheter.

Vi kanske försöker visa sidor som är mer populära på just en specifik plats.

Vi kanske försöker justera oss för att bli mer accepterade i just det sammanhanget.Men tänk på att var du än tar dig an i livet, så ska det inte förändra den du är, utan förstärka den du är. När vi försöker förändra oss på något sätt, så skruvas ofta volymen på den vi verkligen är ner. Kanske går vi länge och försöker passa in, justera oss, eller försöker bli omtyckta eller gillade. Tillslut kanske alla de där anpassningarna vi provat stannar kvar lite för länge, mer än i det tänkta området, och tillslut blir vi lite mindre av oss själva.Skillnaden mellan att förändra sig och förstärka sig


Att förändra sig och att vara driven och framåt, och ha höga mål, betyder inte att man nödvändigtvis har ett bra självförtroende, Förändring kan också ske av att man är osäker på sig själv och omedvetet känner att man vill bli mer som någon annan. Ofta då förändrar man sig kanske till något som känns bättre just då. Men i slutändan kommer det att komma tillbaka till att du ska ta reda på vem just du är!


Att växa och förändras är självklart fantastiskt! För när du börjar skruva upp volymen på det som är DU - då börjar också förändringar ske! För helt plötsligt börjar du säga ifrån när du innan hade varit tyst. Du börjar tycka saker där du innan inte hade någon åsikt. Du börjar se dina behov på ett nytt sätt, där du innan haft fokus på att anpassa dig.


Att förstärka sig själv handlar alltid om att bli mer av den du är - där du förändrar dig själv utifrån att du älskar att vara just dig. Att du älskar den du är, oavsett om du ser ut på ett visst sätt, trivs med dig själv, din kropp, eller där du är i livet. Att förstärka sig handlar om att skruva upp volymen på det som är du.Och att uppleva den stora glädjen att få vara den du verkligen är!
Så skruva upp volymen på det som är Du!

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla