Sök
  • Maria Johansson

En ny blogg om Health Power Beauty Business

Ja, ett första inlägg behöver väl alla bloggar. Oavsett om de funnits i tankarna länge eller är helt nya. Här kommer du kunna läsa om hur du skapar- Hälsa utifrån dig själv,

- Power - utan att ändra på den du är

- Beauty utan att behöva dölja dig själv

- Business success genom att bli mer du!Alla mina års erfarenhet som företagare, föreläsare, entreprenör inom hälsa och spa branschen, och som business coach hoppas jag dela med mig av det som jag önskar var det mest självklara i världen.Att du är perfekt som du är.


Att du ser din skönhet som allra mest när du vaknar på morgonen osminkad, opiffad och ofixad.


Att du ska älska dig själv för den du är, och att du kan skapa en framgång på att vara just dig själv.
Min glädje att förändra människor ligger inte i att förändra dem ifrån sig själva, utan i att förändra dem så som de är skapade att vara. När alla skal är borta, när alla filter inte längre behövs, när vi kommer ner till vår acceptans av den vi är. Men det betyder inte att vi ska ta bort glädjen av det livet har att erbjuda. Utan det betyder att göra saker utifrån vårt eget uttryck, vårt eget sätt att få uttrycka oss själva, och vår person. Att hylla och hedra vår person i det som vi behöver, vare sig det är genom att klä sig på ett visst sätt, sminka sig, piffa sig, och ta på sig gala klänningen.. men att göra allt det utifrån att vara den du är.

Inte att bli någon annan.Jag hoppas att denna blogg kan inspirera dig och att du kan finna dig själv precis så underbar som du är!


Kram Maria
2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla